Дома Контакт .English

 

cPanel - Контролен Панел ќе Ви биде Вашиот главен хостинг панел. cPanel - Ви дозволува да ја мониторирате искористеноста на веб просторот, да креирате e-mail адреси, поддомени, MySql датабази и многу други активности online. >>>online demo

Добродојдовте на официјалната страница на М-Телко. Нашата компанија може да ви понуди многубројни решенија за Вашиот бизнис.
Надградување на Веб сервери М-Телко ги надгради серверите за хостирање. Надградени се и Control Panel и Fantastico DeLuxe софтверските пакети.
Нови хостинг пакети Додаден е најнов интегриран пакет за Веб решение кој содржи изработка на веб презентација, регистрација на домен и вклучен хостинг пакет.
Погледнете ги нашите услуги и производи што ги нудиме
Хостинг пакети
Регистрација на домен
Веб изработка и дизајн
Изработка на мрежни решенија
     
Дома  |  За нас  |  Солуции  |  Контакт
Copyright © 2008. M-Telko. All rights reserved.

>